Waarom beschoeiing?

Beschoeiing is nodig om de oever of waterkant te beschermen. Beschermen tegen afkalven of tegen waterkrachten. Niets is vervelender dan het wegzakken van uw tuin of terrein of kade door wegzakkend grond.

Ook voor het ophogen van uw tuin, terrein of kade kan er een beschoeiing aangelegd worden op uw verzoek.

Beschoeiingen kunnen naast een functioneel aspect ook een visueel aspect hebben, uw perceel, tuin, kade of terrein ziet er ook strak en netjes afgewerkt uit.

Beschoeiingen worden gemaakt met verschillende soorten materiaal, staal, beton of hout. Hardhout wordt het meeste gebruikt omdat dit een langere levensduur heeft. In een tijd als deze komt gerecycled kunststof ook meer voor als beschoeiing, ook hierin kan Vos u van dienst zijn.

Stalen of betonnen platen worden vaak gebruikt als damwanden in sloten of kanalen.

Naast beschoeiingen aanleggen kunt u voor het aanleggen van een steiger, vlonder of het aanleggen van een brug ook bij Vos terecht.

Vos doet naast nieuwbouw van uw beschoeiing, steiger, vlonder of brug ook reparatie werkzaamheden.

Sander Vos kan u hierin goed adviseren, wat voor uw plan het beste toe te passen is. Hij zal een offerte uitbrengen naar uw wensen zodat uw wal of kade weer voor jaren bestemd is tegen de invloeden en krachten van moeder natuur, uw tuin er weer mooi en stak uit ziet of op de juiste hoogte is.

Neem contact op

login