Waarom baggeren?

Door het bezinken van zand en slib worden onze vaarwegen, (jacht)havens, meren, sloten en zelf uw boothuis steeds minder goed begaanbaar. Dit kan grote gevolgen hebben, ook voor de economie, boten en watersporters kunnen immers niet meer komen waar ze graag zouden willen. Ook heeft het een effect op de waterhuishouding, water kan minder goed zijn weg vinden na een hevige regenbui of wateroverlast. Water wat niet meer weg kan, kan ook leiden tot stilstaand water, dit kan voor stankoverlast zorgen in uw buurt. Daarom is het belangrijk dat dit regelmatig uitgevoerd wordt.

Sander Vos heeft al 15 jaar ervaring in het baggerwerk, daarom heeft hij zich gespecialiseerd in de kleine tot middelgrote klussen voor particulier en ondernemer.

Hij kan u met raad en daad bijstaan bij het voorbereiden en realiseren van uw plannen. Met zijn ervaring en uw wensen zullen uw plannen uitgevoerd worden zoals u dit graag wilt.

Zijn materieel is uitermate goed geschikt om in waterrijke woonwijken, kleine havens, meertjes en sloten het werk te doen.

Neem contact op

login